Connect with us

Nogomet

MZ Ljubotići pred 4000 gledatelja na Pecari postali novi pobjednik Lige MZ-a Širokog Brijega

Å irokog Brijega
MZ Ljubotići pred 4000 gledatelja na Pecari postali novi pobjednik Lige MZ-a Širokog Brijega
0
0

Pred oko 4000 gledatelja na stadionu Pecara odigrano je veliko finale 17. po redu Lige MZ-a Grada Širokog Brijega. Kako smo već izvještavali ovogodišnji finalisti su ekipe MZ-a Knešpolje i Ljubotići. Oni su kroz natjecanje pokazali najviše te su opravdano došli do samog vrha a to je bila današnja finalna utakmica u kojoj su Ljubotići imali više sreće ali svakako i nogometnog znanja pa su visokim rezultatom 1:4 pobijedili ekipu Knešpolja i tako osvojili ovogodišnju Ligu MZ-a Š.B.

Od samog početka ovogodišnjeg finala moglo se primijetiti da će utakmica biti dostojna finala. Ekipe su se trudile od samog početka uspostaviti visoki ritam gdje su Ljubotićani pokazali bolju tjelesnu pripremljenost ali i bolji nogomet od ekipe Knešpolja. Prvi gol došao je već u 16 minuti kad je Tomislav Galić doveo Ljubotiće do vodstva od 1:0. Desetak minuta kasnije Ljubotići svoju odličnu igru verificiraju sa još jednim golom. Ovaj put strijelac je bio Miro Vukoja. Igra Knešpolja nije bila na onom njihovom nivou koji su pokazivali kroz natjecanje. Ponovno nekih desetak minuta kasnije Zvone Vukoja pogađa za 3:0.

Drugo poluvrijeme je donosilo pitanje mogu li se igrači Knešpolja vratiti u igru. Jure Glavina je svojim pogotkom u šezdesetim minutama susreta donio kakvu takvu nadu za svoju momčad međutim danas sjajni napadač i kapetan Ljubotića Ivan Kvesić svojim golom pokopao je sve njihove nade. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao pa su Ljubotići pobjedom od 1:4 postali novi prvaci Lige MZ-a Grada Širokog Brijega.

FOTO Ivan RAMIĆ














TAGOVI

Continue Reading