Connect with us

Svijet

Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – suprugu ili majku

U VELIKIM poplavama uzrokovanim jakim nevremenom koje su pogodile kinesku pokrajinu Hebei stradalo je oko 130 ljudi, a još ih se 110 smatra nestalima.

Među obiteljima koje je pogodila poplava bila je i obitelj Gao Fengshouoa kojeg je, kad se stanje s podizanjem razine vode pogoršalo i njihova kuća je došla u opasnost, supruga probudila kako bi se evakuirali. Gao je u toj kući živio sa suprugom, s dvoje djece i ocem.

gao f.
Gao Fengshou bio je prisiljena koga spasiti: ženu ili majku (Foto: CEN)

 

No, umjesto da s obitelji pobjegne na sigurno, 39-godišnjak ih je ostavio kod kuće i otišao u susjedno selo da bi spasio majku. To mu je i uspjelo, no zbog visoke poplave nije se više mogao vratiti ženi i djeci.

Kada se nakon nekoliko sati voda povukla, vratio se natrag kući. Njegova supruga, dvoje djece od dvije i četiri godine i otac bili su na sigurnom jer su se popeli na krov, piše Metro.

Iako je na kraju sve sretno završilo supruga, s kojom je Gao bio pet godina u braku, jako mu je zamjerila što je njih ostavio i išao spasiti svoju majku. Ona je njegov potez shvatila kao izdaju te ga je ostavila i vratila se živjeti roditeljima u pokrajinu Shandong.

MP/metro tropolje.info

 

Continue Reading