Connect with us

Priopćenja

MOGUĆE PROGLAŠENJE IZVANREDNOG STANJA Ivanić: Nećemo dozvoliti da se stvore uvjeti za novi rat!

Sarajevo: Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je večeras u Istočnom Sarajevu, nakon sastanka srpskih predstavnika u institucijama BiH, da je za sutra ujutro sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog terorističkog napada u Zvorniku.

“Iz svega onoga što za sada imamo od informacija, sasvim je jasno da je riječ o terorističkom činu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa”, poručio je Ivanić.

On je naglasio da je ovo bitka koja se mora dovesti do kraja, naglašavajući da su se predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH dogovorili da inzistiraju na tome.

“Inzistirati ću da vrlo brzo sjednu predstavnici svih sigurnosnih organizacija i agencija u BiH. Ovo je prioritet svih prioriteta. Mi ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi, jer im je želja da se maltene stvore uvjeti za novi rat i ovakvim stvarima nikada nećemo popustiti”, naglasio je Ivanić.

On očekuje da će sutra imati potpunu informaciju, izrazivši zadovoljstvo što će ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić još večeras otići u Zvornik i na licu mjesta dobiti još više podataka. tropolje.info

Continue Reading