Connect with us

Scena

MINISTAR BRANITELJA MLADEN BEGIĆ PRUŽIO POTPORU ŠIROKOBRIJEŠKIM DRAGOVOLJCIMA IZ DOMOVINSKOG RATA

preuzmi (2)Voditelj Odjela za informiranje “I Poskok bojne” dr Drago Martinović

 

Ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke Mladen Begić primio je predstavnike širokobriješke Udruge dragovoljaca i veterana iz Domovinskog rata i prve ratne zapovjednike Prve dragovoljačke postrojbe protiv agresije na BiH ‘Poskok bojne’.

 

Predstavnik ratnih zapovjednika širokobriješke ‘Poskok bojne’ Mladen Ljubić upoznao je ministra Begića o dosadašnjim aktivnostima pripadnika ove postrojbe pri rješavanju statusa organizatora otpora agresiji na BiH i izrade Zakona o organizatorima otpora, te o činjenici kako je rekao Ljubić ‘da su prvi u obranu BiH stali pripadnici ‘Poskok bojne’. Ministar Begić je istaknuo da će pružiti punu potporu nastojanjima pripadnika Prve dragovoljačke postrojbe protiv agresije na BiH ‘Poskok bojne’ u ostvarivanju njihovih prava.

Prvi ratni zapovjednici ‘Poskok bojne’ i predsjednik širokobriješke Udruge dragovoljaca i veterana iz Domovinskog rata Tomislav Čerkez izrazili su punu potporu Odjelu za branitelje HNS-a i ministru Begiću na svemu što su do sada učinili za branitelje, kao i u njihovom  daljnjem radu.

Continue Reading