Connect with us

Kultura

Milijan Brkić: Važno je koliko vlastitim snagama i trudom možeš pripomoći ukupnoj pobjedi svoje stranke

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, koji danonoćno krstari na prostoru 2. izborne jedinice, u najnovijem statusu na društvenim mrežama iznova se osvrnuo na razloge koji su ga ponukali da u izbornu utrku krene s posljednjeg 14. mjesta u 2. izbirnoj jedinici.

-Kada sam na osobni zahtjev zatražio da budem na posljednjem 14. mjestu na listi u 2. izbornoj jedinici, puno kolega me je u nevjerici pitalo zašto to radim, znajući da sam mogao biti na jednom od čelnih mjesta na listama gdje bi mi ulazak u Hrvatski sabor bio gotovo pa siguran.

Ušao sam u politiku kako bih služio svom narodu, kako bih bio njegov glas, a ne kako bih ostvario neke svoje ambicije. I upravo zato su me najglasnije u tome podržali moji prijatelji koji su znali da sam tim činom želio poslati jasnu i glasnu poruku da nije važno na kojoj si poziciji, da nisu važne taštine, fotelje i osobne ambicije, nego koliko vlastitim snagama i trudom možeš pripomoći ukupnoj pobjedi svoje stranke na dobrobit svog naroda i svih hrvatskih građana.

Želim govoriti i biti kandidat zaboravljenih Hrvatica i Hrvata, one tihe većine, Hrvatske srednjeg sloja, obicnog čovjeka. Pridružite se i vi mojim prijateljima i meni, te pokažimo kako se bori za svoj narod! – istaknuo je Milijan Brkić u svojoj najnovijoj objavi.

 

R.H. tropolje.info

Continue Reading