Connect with us

Nogomet

Mihajlović: “Objavio je da sam bolestan, prodao par novina i ubio 20 godina prijateljstva”

Italiju, ali i cijeli nogometni svijet, potresla je vijest koju je jučer u tiskanom izdanju na naslovnici ekskluzivno objavio Corriere dello Sport.

Uz nadnaslov “Zabrinuti za Mihajlovića”, naslov “Forza Siniša”, srpskog trenera Bologne te bivšeg proslavljenog nogometaša i trenera niza talijanskih klubova nazvalo se “Ratnikom kojem predstoji najvažnija bitka”.

U tekstu na udarnom mjestu poznatog sportskog dnevnika izrijekom se nije navodilo koja je bolest Siniše Mihajlovića (50) u pitanju, nego da su “liječnički pregledi pokazali da mu je potreban hitan tretman.” Naravno, bilo je jasno da je riječ o malignom oboljenju jer naslov, ton i plasman teksta nisu ostavljali mjesta sumnji.

Corriere dello Sport ovo je objavio na dan kada je Mihajlović sazvao konferenciju za medije na kojoj je on prvi želio obavijestiti javnost o svom teškom zdravstvenom stanju. Ali Ivan Zazzaroni, urednik CDS-a i Mihajlovićev dugogodišnji prijatelj, koji je potpisao vijest i postavio je na naslovnicu, preduhitrio je bolesnog trenera.

Corriere dello Sport

@CorSport

La prima pagina di oggi del ⬇️

Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Corriere dello Sport

Talijanska nogometna javnost znajući za bliskost Zazzaronija i Mihajlovića i način objave vijesti nije sumnjala u njenu točnost i ozbiljnost, pa su svi talijanski i europski mediji prenijeli informaciju citirajući Corriere dello Sport kao izvor. Vijest je odjeknula i izazvala ogromnu pozornost javnosti svuda, pa tako i u Bosni i Hercegovini, a da ne spominjemo Italiju i Srbiju.

Tako da je Mihajlovićeva presica, zakazana jučer u 16:30 bila “suvišna”. On je na njoj objavio da mu je dijagnosticirana leukemija, što je u međuvremenu također procurilo, pa je u svoj svojoj muci bio još i posebno bijesan na novinara koji mu je tako grubo narušio privatnost i to njen najosjetljiviji dio, prenosi Indxe.hr.

Želio sam biti prvi koji će vam reći što mi se dogodilo. Ali netko nije želio poštovati moju privatnost. Zahvaljujući tome prodao je 200 komada novine više nego inače, ali i uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina.

(www.jabuka.tv)

Continue Reading