Connect with us

Kultura

Luka Modrić kupio luksuznu vilu

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić kupio je luksuznu kuću vrijednu 2,3 milijuna eura u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida.

Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić dosad su plaćali najam za kuću u tom naselju, no sada će biti vlasnici vile u kojoj je nekada živio bivši napadač francuske reprezentacije i Real Madrida Nicolas Anelka. Prvi susjed bit će im Crnogorac Predrag Mijatović, također bivši napadač i sportski direktor Reala.

Ugovor s Real Madridom ima do 2018. godine, pa je odlučio kupiti kuću od 700 metara kvadratnih i zemljištem od 3000 metara četvornih. Cijena je oko 2,3 milijuna eura, podatak je španjolske stranice za prodaju nekretnina Idealista. Modrić i supruga su, sada u vlastitoj kući, ovaj tjedan obilježili petogodišnjicu braka

Kuća se nalazi u mirnoj ulici. Ondje žive i Modrićevi suigrači Javier Chicharito Hernandez, Marcelo, Benzema i Varane, a stanuju ili su stanovale i druge poznate osobe u Španjolskoj, poput televizijske voditeljice Ane Obregon, nogometaša Davida Beckhama, pjevačice Isabel Pantoje i drugih.

Sredinom prošlog stoljeća na tom je zemljištu bilo imanje u vlasništvu jednog plemića, gdje je u lov odlazio španjolski diktator Franco. Plemić je kasnije prodao imanje tvrtki za trgovinu nekretninama koja je ondje napravila urbano naselje za bogate.

 

M.M.

Continue Reading