Connect with us

Regija

Lovrinović: ‘Očekujemo izvrstan rezultat i bit ćemo najveće iznenađenje na izborima’

“Promijenimo Hrvatsku suraÄ‘uje s nizom udruga i profilirani smo na političkoj sceni. To je temelj optimizma i sve ćemo vidjeti na izborima”, kazao je Lovrinović.

Gost Novog dana na N1 bio je Ivan Lovrinović koji je komentirao predstojeće parlamentarne izbore i to da će njegova stranka Promijenimo Hrvatsku na izbore izaći sa Živim zidom i Udrugom Franak.

“Sada imamo tri mjesta u Saboru i peta smo stranka po snazi u Saboru. Ono što očekujemo je izvrstan rezultat i bit ćemo najveće iznenađenje na izborima. Živi zid je na prošlim izborima imao preko 100.000 glasova, Udruga Franak okuplja više od 300.000 građana koji su pali u depresiju zbog financija. Stranka Promijenimo Hrvatsku surađuje s nizom udruga i profilirani smo na političkoj sceni. To je temelj optimizma i sve ćemo vidjeti na izborima”, kazao je.

Na pitanje s kim je još moguća suradnja rekao je da su razgovarali i s ljudima iz centra jer HDZ i SDP žele maknuti i ukloniti sve s političkog centra. “U proteklim trgovinama se dogodilo da su velike stranke željele riješiti izbora prije izbora – “Vi se u centru se igrajte izbora, a mi idemo na godišnji”. Mi smo sada ozbiljna skupina. Franak je pokazao svoje sposobnosti, Živi zid skuplja mlade ljude za koje sam siguran da nikad neće izdati nacionalne interese i da se želje boriti”, kazao je Lovrinović. tropolje.info

Continue Reading