Connect with us

Kultura

Ljiljana Skelic Vemic ……. “Dodir sećanja,”………

Poslednjeg vrelog junskog dana u dvorištu Gradske biblioteke, održana je promocija moje tri zbirke pesama. Ponešena jakom emocijom još uvek nisam sredila utiske, a i u nedostatku svih fotografija, radim to tek sada. Posebno se zahvaljujem dragoj Tijani Mutavdzić na divnoj saradnji i krajnje profesionalnom vođenju i najavi programa. Aci, Aleksandar Vukajlović za tehnički deo posla kao i samog snimanja.
Isto tako hvala mom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Senad Zukanovic  recezentu poslednje zbirke pesama Dodir sećanja, na dolasku i predstavljanju mog stvaralaštva.
A da bi radost bila veća, tu ste bili Vi draga publiko… Moja ćerka i bliska rodbina kao velika podrška. Bili ste i vi ostali meni dragi moji prijatelji koji ste sve godine bili uz mene. Hvala svima što ste bili tu!  Hvala  Lidiji Rakočević, Vinka Vuletic , Majda Fradelić , Cedna Radinovic Lukic Lalic  koje su doputovale na promociju u onom vrelom danu.
Pored toga što je ovo bilo moje veče za pamćenje, radost bi bila još veća da su tu bila i moja deca, ćerka Saška i zet i moji unučići Hana i Alen. Daleka je Nemačka

Continue Reading