Connect with us

Sinovi povijesti

Kupreško skijalište i ove godine iznimno popularno odredište

Uz hladnoće i snijeg, zima brojnima stvara probleme u svakodnevnom životu. No, ljubitelji ovog godišnjeg doba snijeg jedva čekaju i svoje slobodno vrijeme uglavnom koriste za odmor uz zimske sportove. Ovih dana Kupres je jedno od glavnih skijaških odredišta na širem području naše regije.Kupreško skijalište i ove godine iznimno popularno odredište

U hladnim zimskim danima, dok je puno toga pusto i uspavano, Kupres zaživi, javlja Naša Tv. Udaljen samo nekoliko minuta vožnje od magistralne ceste, kupreško skijalište glavni je razlog što brojni ljudi iz naše, ali i susjednih zemalja zimuju upravo na Kupresu.

Osim skijaških staza, ovaj moderno opremljen centar ima široku ponudu.

Funkcioniranje samog centra uvelike ovisi o zimskim uvjetima. Nerijetko se uz pomoć snježnih topova proizvodi umjetni snijeg. Sezona je službeno otvorena na Novu godinu, što je privuklo brojne turiste.

I dok uz dnevno i noćno skijanje skijaši uživaju na vrhunskim stazama, za one koji to tek žele postati tu je škola skijanja.

Zimi snijeg, ljeti svježina, na proljeće i jesen netaknuta priroda Kupresa, sve to začinjeno je bogatim sportskim i rekreativnim sadržajima. Zbog toga i brojne sportske ekipe na pripreme često dolaze upravo na Kupres.

Continue Reading