Connect with us

Kultura

Konačno: Advent u Širokom Brijegu

Široki Brijeg će konačno dobiti božićnu manifestaciju ”Advent u Širokom” koji će se održavati u parku Sajmište od 15. prosinca 2023. do 14. siječnja 2024. godine, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Grada Širokoga Brijega.

Nakon što su skoro sva okolna mjesta, pa čak i neka sela, organizirala posljednjih godina svoje adventske manifestacije, bilo je i vrijeme da takvo nešto dobije i Široki Brijeg.

Humanitarno predbožićno druženje ”Što ti možeš učiniti za Božić?” bila je preteča svih adventa u Hercegovini, no traje svega tri dana i program joj je potpuno drugačiji koncept od klasičnog Adventa koji traje više tjedana.

Organizator Grad Široki Brijeg objavio je da će u sklopu prvog ”Adventa u Širokom” imati klizalište, adventske kućice i zabavni program.

Za najmlađe pripremamo poseban program s puno zabave i smijeha, dok će odrasli moći uživati u glazbenim nastupima, zborovima i mnoštvu drugih iznenađenja, navode iz Grada.

Spomenuta manifestacija ”Što ti možeš učiniti za Božić?” tako će se održati u sklopu ”Adventa u Širokom”.

Detaljan program ”Adventa u Širokom” bit će poznat idućeg tjedna, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Grada Širokoga Brijega.

Široki Brijeg: Popularna humanitarna manifestacija na novoj lokaciji

(www.jabuka.tv)

Continue Reading