Connect with us

Ostali sportovi

KOME BI SE DRUGOM IRAC ZAHVALIO: Tyson Fury otkrio tko mu je pomogao pobijediti Klička

Odmah nakon proglašenja Fury je otkrio i tko mu je pomogao da dođe do naslova.

Svijet slavi novog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji. Tyson Fury prekinuo je dugogodišnju dominaciju Vladimira Klička jednoglasnom odlukom sudaca, a odmah nakon proglašenja Fury je otkrio i tko mu je pomogao da dođe do naslova. Ne, nije riječ o treneru. Ovaj Britanac irskog porijekla zahvalio se Isusu.

“Koristio sam svoje kratke direkte, svoju agilnost. Ali mi je snaga Isusa donijela pobjedu. Moj Gospodin, moj spasitelj. Zahvaljujem se u svemoćno ime Isusa”, kazao je u uvodu pobjedničkog govora Fury, koji je kako smo već pisali o činjenicama o njegovom životu i svom sinu htio dati ime Isus, ali mu žena ipak nije dopustila.

Nakon toga je Fury kazao kako je oduvijek znao da će biti svjetski prvak jer je to njegova sudbina.
“Pitajte bilo koga u mojoj obitelji. Moj brat Shane i ja smo znali sparirati u kuhinji. Nismo imali rukavice, pa smo omotali ručnike oko ruku. Znao sam da ću pobijediti Vladimira večeras. Uvijek sam imao samopouzdanja i pokazao sam zašto u ovoj borbi, Mislim da je i Vladimir znao”, kazao je Fury te onda pohvalio Klička:

“Zahvalan sam mu što mi je pružio priliku i ako mogu biti i polovica prvaka kakav je on bit ću sretan čovjek.”
Baš kao i uoči borbe na presici, i nakon pobjede Fury je morao otpjevati pjesmu, ovaj put pjevao ju je svojoj ženi Paris koja je trudna.

S druge strane Kličko je čestitao Furyju.

“Nije ovo bila moja noć. Volio bih da sam mogao imati više čistih udaraca, ali udaljenost nije bila prava. Tyson je bio brz sa svojim micanjem glave. Čestitam mu. Pobijedio je”, kazao je Kličko koji je potvrdio da je klauzulom u ugovoru dogovoren i revanš, tako da nam predstoji još jedna zanimljiva borba. tropolje.info

BIG JOHN FURY & PETER FURY JR – TYSON FURY WILL RETIRE WLADIMIR KLITSCHKO ON HIS STOOL !!

Continue Reading