Connect with us

BiH u EU

Izaslanstvo HDZ-a BiH predalo kandidacijske liste Središnjem izbornom povjerenstvu

Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine danas je Središnjem izbornom povjerenstvu BiH predalo izborne liste i nositelje listi za sve razine vlasti, koalicije HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS), za predstojeće listopadske Opće izbore u BiH.

Izborne liste predali su dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina i članica Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom dom Parlamenta FBiH Darijana Katić – Filipović.

Dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, nakon predaje listi, dao je izjavu okupljenim medijima te kazao: „Zadovoljstvo mi je da sam mogao sa suradnicama i kolegicama, glavnim tajnikom HDZ-a BiH Miljanom Glamuzina i članicom Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnicom u Zastupničkom dom Parlamenta FBiH Darijanom Katić – Filipović, predati kandidate i liste kandidata HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a BiH koje zajedno sudjeluju na ovim izborima. Imamo ukupno 430 kandidata, a ponosni smo da imamo onog koji predvodi sve kandidate, a to je kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH g. Dragan Čović. Vjerujemo u pobjedu, i to sve ankete pokazuju, kao i naš rad na terenu. Nakon pobjede opet nastavljamo dalje s aktivnostima uređenja ove države u smislu približavanja europskim i  NATO integracijama i vjerujemo da ćemo pridonijeti, kao što smo i dosad pridonosili, stabilizaciji države i europskom i NATO putu BiH.“

Continue Reading