Connect with us

Kultura

Iz Rukopisa Naše (Kraljice) Sanje Jurišić “Posjeta Klinici za dječje bolesti SKBM i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru”

Posjeta Klinici za dječje bolesti SKBM i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru
HDZ BiH
Gradilište Klinike za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru u četvrtak je posjetilo izaslanstvo HDZ-a BiH prevođeno nositeljem liste za Skupštinu HNŽ-a Slavenom Zeljkom, kandidatkinjom na listi za Skupštinu HNŽ-a Sanjom Jurišić, nositeljicom liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH Vlatkom Martinović s kandidatima s liste Antoniom Sesarom, Kristinom Šimović i Jadrankom Knežević, nositeljicom državne liste za Zastupnički dom PS BiH Darijanom Filipović i gradonačelnikom Grada Mostara dr. Mariom Kordićem.

 

 

Ravnatelj SKBM, Ante Kvesić, podrobnije nas je informirao o dinamici radova na ovom objektu rekavši kako dovršetak izgradnje očekuje krajem godine te bi potom uslijedilo i opremanje Klinike za dječje bolesti.

 

 

Nositelj liste za Skupštinu HNŽ, Slaven Zeljko istaknuo je dosadašnje napore uložene u izgradnju ove Klinike, ali i obećao kako će se i dalje ustrajno boriti za bolji i kvalitetniji zdravstveni sustav, koji je od neizmjerne važnosti za naše društvo u cjelosti.
Nakon obilaska Klinike za dječje bolesti, uslijedio je posjet Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, gdje su izaslanstvo ugostili dekan izv. prof. dr. sc. Ivan Ćavar i prodekan za nastavu doc. dr. sc. Antonio Markotić.
Može biti slika sljedećeg: 8 ljudi i u zatvorenom
#zajednistvomdopobjede
#stvaramopromjenezabuducnost
#izbori2022

Continue Reading