Connect with us

Ekologija

Iz dnevnika jedne mlade: Miro i glumac

Gledala sam sinoć film.woman-1148923_960_720-660x413 Dobar glumac šta ću ti kazat, pun nekakvi tetovaža. Ja ti to inače  ne volim, ali  njemu dobro stoje. Nije ni ona njegova loša pa se more reć da su lip par. On je bio od svakakva nereda dok se nije u nju zaljubio a onda se odlučio prominut. Bio je pažljiv i nježan i da vidiš kakvu joj je ogrlicu kupio! Eto, pa ti sad reci da se ljudi ne minjaju! Moj Miro nije bio tako neredan ali bome nije bio ni cvitić! I on se, vidiš zbog ljubavi promino pa je umjesto u birtiju s društvom, svaku večer meni na silo dolazio. Bio je i pažljiv dok se nismo oženili ali ti se sad time ne mogu pofalit. On ti misli da je pažnja kad me ušćine ili mi namigne a ne sićam se kad mi je nešto kupio! Koda mora ogrlicu, ta nisam ja nerazumna i znam da je to priskupo ali mogo bi bar torbicu da oće! Da mu to spomenem ljutno bi se i reko da mi ne brani da kupim sama sebi ali to nije isto! Ko će mušku objasnit kako triba sa ženama.images
Mogu ti reć da je film bio i priviše napet za moj ukus, pa sam morala grist nokte i rukama pokrivat oči a i od onih te reklama Bog sačuvo! Ma dulje one traju nego cili film! Ali ajde, čekala sam kraj u nadi da će lipo završit, on prav i zdrav i normalno njih dvoje sritni zajedno. I moreš mislit, kao sve sritno završi samo oni nisu zajedno!
Ma obećala sam sama sebi da više neću gledat filmove. Ali sam pomislila da je dobro da je i moj Miro gledo pa će se sad postidit što nije nježniji prema meni a onda će se, more bit, i on više trudit.
Stala sam ga zapitkivat voli li me i jesam li mu lipa i nako, da mu malo pomognem, kažem da mi češće triba govorit kako sam mu važna. E da vidiš kako se naljutio! Još se stao čudit, Bože mi prosti koda nisam normalna! Eto šta ti je muško. Kad bolje razmislim onaj film nije mogo sritnije završit. Ne bi on njoj bio nako dobar da ju je oženio. Ne bi garant!

 

Iz dnevnika jedne mlade/Tomislavcity tropolje.info

Continue Reading