Connect with us

Scena

IVANA KOVAČ U planu je vjenčanje, ali 
i povratak u moj Tribunj

Nastup na CMC festivalu u Vodicama za Ivanu Kovač je kao da nastupa u svom dnevnom boravku s obzirom na to da sva svoja ljeta provodi u obližnjem Tribunju. Na ovogodišnjem izdanju festivala predstavit će pjesmu “Bila boja” čiji stihovi “Bila, bila boja je ljubav moja, u bilo me obuci i bit ću tvoja” daju naslutiti da se Ivana sprema za vjenčanje s dečkom Elvirom.

Privatno ležeran stil

– Nije to naznaka da se udajem – kroz smijeh nam govori i nastavlja: – Denis Dumančićpisao je tekst s Nikolom Bosiljem iz Mejaša. Ja sam dobila gotov tekst i svidio mi se, a sljedeća pjesma koju ću predstaviti balada je koju je napisao Dražen Zečić, jako je tužna i nema veze s mojim stanjem u vezi. Ne treba izvođača poistovjećivati s tekstovima njegovih pjesama jer je većina pjesama tužna i, kad bi se svi poistovjetili s tim sadržajem, bili bi jako nesretni ljudi. Nisam rob vjenčanja, dugo smo Elvir i ja zajedno i sigurno ću se jednog dana udati – poručuje pjevačica. Veseli se nastupu na CMC-u, ali muči je – dotjerivanje.

– Ne volim se uređivati za nastup jer privatno sam gotovo stalno u trapericama i bez puno šminke, a za scenu se moraš potruditi i taj bih dio najradije preskočila. K tome sam jako pedantna pa taj proces uređivanja u mojem slučaju traje puno duže nego drugih – kaže Ivana. Ljeto je definitivno njezino omiljeno godišnje doba jer, osim što te mjesece provodi u najdražem Tribunju, oni za Ivanu znače apsolutno opuštanje i bezbrižnost.

Neće voziti Harley

– Svi se moji problemi prepolove kad dođem u Dalmaciju. Kad osjetim miris mora i borova, nastane zen i baš zato volim ljetne nastupe kad su svi na godišnjem i automatski opušteniji – kaže Ivana dodajući da će se jednom sigurno preseliti u Tribunj te tako barem izbjeći prometnu gužvu koja je u Zagrebu njezina svakodnevica, a opisuje je ovako: – Nekada se od Dubrave do Malešnice vozim koliko i od Lučkog do Šibenika, a kad bi živjela u Tribunju, barem ne bih bila zakopana u prometnoj gužvi. Od ideje da položi ispit za vožnju motocikla trenutačno je odustala iako bi joj motor olakšao vožnju prometnim gradskim ulicama.

– Da bih mogla voziti Harley Davidson kakav ima moj dečko, trebala bih položiti ispit na motociklima velike kubikaže na kojima ne uspijevam nogama dotaknuti tlo zbog pedala pa sam zasad odustala od vožnje Harleyja – priznaje. Za kraj Ivanu smo pitali namjerava li uskoro snimiti duet s tatom Mišom.

– S tatom imam dva dueta i mislim da je to dosta. Iako, i u glazbi kao i u životu kaže se nikad ne reci nikad, ali kako sad stvari stoje, nećemo snimati. tropolje.info

Continue Reading