Connect with us

Uncategorized

HŠK Posušje se emotivnom porukom oprostilo od Jerka Ćesića – Ljudine

Jerko Ćesić zvan Ljudina, brat poznatijeg Ljube Ćesića, zvanog Rojs, preminuo je u petak u 53. godini života, potvrdili su iz Hrvatskog Generalskog Zbora.

Ćesić je bio dugogodišnji lider ekipe HŠK Posušje. Pokojni Jerko Ćosić Ljudina imao je čin pukovnika hrvatskih oružanih snaga.

Jutros pred utakmicu u Mostaru, naš sportski kolektiv zadesila je tužna vijest. U pedesettrećoj godini života napustio nas je jedan od najuspješnijih sportskih djelatnika s Mokrog Doca, Jerko Ćesić- Ljudina. Bio je jedan od tvoraca modernog i uspješnog sportskog kolektiva. Šest godina obnašao je funkciju sportskog direktora i u povijest ušao kao tvorac moćnog i nepobjedivog HŠK Posušja krajem devedesetih. Dva trofeja lige Herceg Bosne i pokal pobjednika kojeg je donijeo na Posuško Banovo pred deset tisuća navijača, zauvijek će ostati ta slika u srcima svih navijača plavo-bijelog kluba!

Ljude, neka ti je laka Hrvatska zemlja i znamo da ćeš od gore biti naš najveći navijač!, stoji u opisu objave na službenom Facebook profilu HŠK Posušje.

Continue Reading