Connect with us

Kultura

Hrvatski član Presjedništva BiH dr. Dragan Čović nazočio svečanom programu u prigodi početka nove školske godine u O.Š. Ivana Gundulića u Mostaru

Svečanom programu u prigodi početka nove školske godine u O.Š. Ivana Gundulića u Mostaru, nazočio je hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, uz predsjednika Vlade HNŽ-a dr. Nevenka Hercega i gradonačelnika Mostara Ljubu Bešlića.

U prigodnom programu, ravnateljica škole Marija Jurčić se zahvalila izaslanstvu na potpori koja se pruža ovoj školi. Istaknula je kako se u toj školi uspješno provodi program inkluzije. Sve aktivnosti se moraju usmjeriti odgoju i obrazovanju naše djece, naglasila je ravnateljica Juričić.

-Vjerujem da sve ono što vi radite uistinu zaslužuje mnogo više pažnje, ja ću sve svoje sposobnosti koje imam, mogućnosti kroz posao koji budem radio, staviti na raspolaganje da možemo stvoriti drugačiji i mnogo bolji ambijent za ono što vi radite, tehničko, materijalno, u pravom smislu, kazao je hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u svečanom programu prigodom početka nove školske godine u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Mostaru.

– Kompetentnost u obrazovanju to je jedna mjera koju ćemo morati ugraditi u svu ovu djecu da se prilagode životu koji dolazi jer je puno iskušenja, a svi zajedno možemo učiniti da nam ovaj život bude ljepši. Ja vam želim da ovaj današnji dan, početak školske godine bude takav, prvačićima i njihovim roditeljima bude sretan, a i svima nama da gradimo bolju budućnost, zaključio je dr. Čović u svom obraćanju.

Za prvašiće u organizaciji škole Ivo Krešić je izveo dječju predstavu.

Continue Reading