Connect with us

Kultura

Hotel Mepas iz Mostara dobitnik prestižne nagrade Brand Leader Award 2016

Luksuzni hotel Mepas iz Mostara je dobitnik prestižnog priznanja BRAND LEADER AWARD 2016, koje mu je dodijeljeno kao lideru u postavljanju novih standarda u kvaliteti, profesionalnosti, inovativnosti i konkurentnosti elitnog turizma jugoistočne Evrope.Hotel Mepas iz Mostara dobitnik prestižne nagrade Brand Leader Award 2016

Nagrada je svečano uručena na 6. Biznis konferenciji Turističkog tržišta Jugoistočne Europe – SEET 2016, koja je održana 28.09.2016.godine u Beogradu, a na kojoj su sudjelovali ministri, predstavnici akademskog svijeta, gospodarstvenici i nevladine udruge iz turističkog sektora.

Ovo značajno priznanje se dodjeljuje tržišnim liderima na području Jugoistočne Europe već 12 godina zaredom u Beogradu u organizaciji kompanije Mass Media International.

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visok stupanj tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda, a s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, te kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regije.

„Ovo priznanje je iznimno značajno, i za nas kao hotel, ali i za promociju Bosne i Hercegovine, izjavio je na svečanoj ceremeniji dodjele nagrada Tomislav Galić, direktor hotela Mepas. Prema njegovim riječima, „priznanje je to cijelome timu, kojeg čine mladi, dinamični i sposobni ljudi.“

TAGOVI

Continue Reading