Connect with us

Ekonomija

HERCEG U NEUMU: S pravom ste jedna od najvažnijih turističkih destinacija u BiH

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenko Herceg danas je boravio u radnom posjetu općini Neum, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Tijekom posjeta upriličen je sastanak s Draganom Jurkovićem, načelnikom i Danielom Matić, predsjednicom Općinskog vijeća općine Neum.

Jurković je upoznao Hercega o projektima koji su u tijeku, kao i budućim aktivnostima koje planiraju realizirati i za koje očekuju pomoć Vlade HNŽ.

Herceg je istaknuo kako Vlada HNŽ razumije potrebe općine Neum, i njenu ulogu u ukupnom turističkom potencijalu HNŽ. Čestitao je načelniku Jurkoviću i njegovim suradnicima na dobro urađenim pripremama, koje su rezultirale odličnom turističkom sezonom.

„Pokazali ste kako s pravom nosite epitet jedne od glavnih turističkih destinacija Bosne i Hercegovine, a upornim radom i promoviranjem Neuma uspjeli ste vašu turističku ponudu približiti i turistima izvan ove regije, što potvrđuje struktura gostiju u protekloj uspješnoj turističkoj sezoni“, zaključio je Herceg istaknuvši i to kako će Vlada i dalje nastaviti podupirati sve projekte kako bi Neum bio ugodno mjesto življenja, ne samo u turističkoj sezoni nego i tijekom cijele godine.

Jurković i Matić i u ovoj su prigodi zahvalili Hercegu, kao i cijeloj Vladi, na potpori istaknuvši kako ne sumnjaju u nastavak dobre suradnje, priopćeno je iz Vlade HNŽ./HMS/

 

Continue Reading