Connect with us

Uncategorized

HDZ dobio novog glasnogovornika!

Ivan Jabuka završio je Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, smjer politologija. Karijeru je započeo na Obiteljskom radiju, nastavio u MediaServisu i na RTL-u. Na mjesto glasnogovornika došao je s HRT-a gdje je između ostaloga uređivao i vodio središnji Dnevnik.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko imenovao je danas Ivana Jabuku glasnogovornikom Hrvatske demokratske zajednice. Ivan Jabuka završio je Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, smjer politologija. Karijeru je započeo na Obiteljskom radiju, nastavio u MediaServisu i na RTL-u. Na mjesto glasnogovornika došao je s HRT-a gdje je između ostaloga uređivao i vodio središnji Dnevnik.

Podsjetimo, novi HDZ-ov glasnogovornik je skupa s Aleksandrom Stankovićem sudjelovao u “najskandaloznijem” gafu na HRT-u. Naime Jabuka je radio prilog za emisiju “Nedjeljom u 2″ u kojoj je gostovao Darko Mihajlović.

Propust koji su učinili Jabuka i Stanković bio je neviđen. Gost te emisije predstavljen je kao ekonomski analitičar s četiri doktorske disertacije, da bi se kasnije utvrdilo da je to bila velika laž i prevara. Mihajlović je zapravo knjigovođa sa završenom osnovnom školom i “vidovnjak” koji u Samoboru sreće šumske vile.Tropolje.info

Continue Reading