Connect with us
Sretna NOVA GODINA!

Nogomet

Gradonačelnik Širokog Brijega primio Marka Marića mladog reprezentativca

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević primio je Marka Marića mladog reprezentativca Hrvatske koji se nalazi na kratkom odmoru u Širokom Brijegu.

„Lijepo mi je ovdje, te sam iskoristio prvenstvenu stanku i na nekoliko dana s roditeljima došao u Široki Brijeg“, rekao je Marko Marić zahvalivši se gradonačelniku Kraljeviću na prijamu. Gradonačelnik Kraljević poželio je Mariću uspješnu karijeru, te izrazio zadovoljstvo što mladi Marić iako rođen u Austriji rado dolazi u Široki Brijeg i ponosno ističe svoje korijene i koristi svaku prigodu da boravi u rodnom gradu svojih roditelja.

Marko Marić vratar je njemačkog TSG 1899 Hoffenheima, a trenutno je na posudbi u poljskom Lechia Gdańsk. Prve nogometne korake prošao je u školi nogometa SK Rapid Wien, pa sve do lipnja ove godine kada je prešao u Hoffenheim, koji ga je posudio u Lechiju Gdanjsk, momčadi koja se natječe u najvišem rangu poljskog nogometa, a gdje je prvi vratar. Ovaj mladi dvadesetogodišnji perspektivni vratar bio je član prve momčadi Rapida već sa 16 godina. Marko je nastupao za mlađe kategorije hrvatske nogometne reprezentacije i to u kategoriji za igrače do 16 godina starosti (U16), a potom i U17, U18, U19. tropolje.info

Continue Reading