Connect with us

Ostali sportovi

Golf klub Posušje novi stari prvak BiH

U subotu i nedjelju u Sarajevu su se odigrala zadnja dva kola prvenstva BiH.

Članovi GK Posušje imali su 18 udaraca prednosti prije dolaska u  Sarajevo.

U predzadnjem kolu u subotu ekipa Sarajeva smanjila je prednost na 12 udaraca, i činilo se da je obrana naslova skoro pa sigurna stvar.

Međutim u nedjelju u zadnjem kolu prava drama se odigravala na golf terenu u Sarajevu.

Ekipa Sarajeva predvođena najboljim BiH golferom Kadrićem, koji je odigrao službeno svoju najbolju partiju u karijeri -1, nakon desetak rupa poravnava rezultata i tada kreće velika borba svih igrača za svaki udarac.

Naša dva najbolja igrača u prvih pet kola Mladen Mušura i Ivan Lončar kao i dva najbolja sarajevska golfera Mahir Kadrić i Samir Smajić su svoje partije i završili i čekali su se rezultati druge grupe, koju su predvodili naš kapetan Tiho Parlov i Žarko Romić, koji su znali da imamo dva udarca prednosti prije zadnje dvije rupe, što su on i Romić znalački sačuvali za veliko slavlje Posušana, koji su na kraju sa jednim udarcem prednosti obranili naslov prvaka BiH.

Ukupan rezultat nakon zadnjeg kola bio je Posušje 1264, a Sarajevo 1265 udaraca.

Drama kakvu dugo nismo vidjeli na golf terenima, na kraju su spretniji i sretniji bili igrači GK Posušja za koji su nastupili: Tiho Parlov, Ivan Lončar, Žarko Romić, Mladen Mušura i Mario Perić, stoji u priopćenju kluba.

Continue Reading