Connect with us

Scena

General Glasnović nakon Hasanbegovića nastavio o školstvu u Saboru: ‘Metalni sklop koji se promovira je komunistički’

General Željko Glasnović, nezavisni saborski zastupnik član kluba Neovisni za Hrvatsku nakon dr. sc. Zlatka Hasanbegovića nastavio je temu o školstvu u Saboru. Pita se kakve to učenike stvaramo digitalizacijom i robotizacijom, a metalni sklop koji se promovira je komunistički, kultura varanja.

“Dobit ćemo društvene nakaze koje glume demokraciju”, upozorio je general Glasnović.

General Glasnović nakon Hasanbegovića nastavio o školstvu u Saboru: ‘Metalni sklop koji se promovira je komunistički’

> (VIDEO) Dr. sc. Hasanbegović: ‘Andrej Plenković i Blaženka Divjak provode ideološko-koruptivni eksperiment i nasilje nad hrvatskim obrazovnim sustavom’

“Zašto su neki znanstveni radovi blokirani u mainstream medijima? Ne samo na toj razini, već i u osnovnim, srednjim školama i na fakultetima. Držim knjigu mlade gospođe Blanke Matković koja je oslijepila od istraživanja 1300 stranica”, istaknuo je general Glasovnić pojašnjavajući što piše u knjizi “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1965.), Likvidacije i progoni”, dodajući da nasljednici tog kulturnog europskog marksizma sjede u Saboru i glume demokraciju.

https://www.youtube.com/watch?v=553PI3ZbPw0

> Predavanja Blanke Matković pod nazivom “Komunistički zločini nad Hrvatima i velikosrpski mitovi”

> Ivica Šola: Ministrica Divjak bacila je molotovljev koktel na djecu i obrazovanje

Cijelo izlaganje generala Željka Glasnovića pogledajte u videu:

Podsjetimo, prošli je tjedan u raspravi o prijedlogu zakona o udžbenicima posebno kritičan bio dr. sc. Zlatko Hasanbegović (Neovisni za Hrvatsku) ocijenivši da je jedini cilj zakona masovna kupnja i korištenje tableta, elektroničkih udžbenika i digitalnih sadržaja, te da “Andrej Plenković i Blaženka Divjak provode ideološko-koruptivni eksperiment i nasilje nad hrvatskim obrazovnim sustavom”.

“Kada se raziđe informacijsko komunikacijsko tehnološka ili IKT gusta magla iznad Donjih Svetica stvar je banalna i trgovački trivijalna”, upozorio je dr. sc. Hasanbegović nazvavši zakon “trgovačkim zakonom” u korist trgovcima informatičke opreme i nakladnicima elektroničkih udžbenika.

Bolje bi bilo novac od više stotina milijuna kuna potrošiti na obnovu školu i povećanje mizernih plaća nastavnika, zaključio je Hasanbegović i pozvao na povlačenje zakona a ministricu Divjak da pročita knjigu francuskog autora Jean-Paul Brighellija “Tvornica kretena – programirana propast škola”. tropolje.info “Slušaj ovo je “ISTINA” ŠTO GENERAL GLASNOVIĆ KAŽE.

Izvor: narod.hr

Continue Reading