Connect with us

Tehnologija

Francuski masoni žele Srbiju što prije u EU

Daniel Keller, veliki meštar francuske masonske lože Velikog orijenta i bivši francuski ministar gospodarstva, izjavio je prigodom posjete Srbiji kako će masoni učiniti sve ne bi li Srbija što prije ušla u Europsku Uniju, javlja dnevnik.hr.

‘Ideja Europe je da bude faktor ujedinjenja svih nas, uključujući Srbiju. Ništa ne bi bilo gore nego da se ponovo vraća nacionalizam i raste tenzija među europskim državama. Problem koji imamo danas je što Europa više nije nešto o čemu ljudi sanjaju. Cilj je sad napraviti novi europski san, jer se onaj stari polako gubi i zamagljuje. Neophodno je konkretno, izvan okvira koji su primarni, kao što su trgovina i ekonomija, koncipirati jedan novi okvir ujedinjene Europe koji će biti prihvatljiv za sve nacije’, rekao je Keller, inače osoba na visokoj funkciji u automobilskoj industriji.

Prema njegovim riječima masoni će pomoći Srbiji da se pridruži EU.

‘Slobodni zidari ulažu veliki napor da gledišta Srbije budu prisutna u EU. Mi iz Velikog orijenta Francuske, zajedno za ostalim masonima, ulažemo trud da objasnimo razloge zbog kojih Srbija što prije treba ući u EU’, izjavio je Keller.

Podsjetimo, slobodni zidari ili masoni najveće su međunarodno tajno društvo na svijetu s više od 6 milijuna članova. tropolje.info

 

M.M.

Continue Reading