Connect with us

Rukomet

Fantastični Mostarac zabio čak 13 golova PSG-u

Kielce je kod kuće nokautiralo PSG 35-33 u petom kolu Lige prvaka, ali više nego primarno zahvaljujući našem Mostarcu. Utakmicu je završio s 13 golova iz 15 pokušaja, sve iz igre, ali ono što je napravio u zadnjih pet minuta…

Zabijao je devet golova za Vardar Flensburgu i Kielcu, zabio je i deset golova za Hrvatsku početkom godine protiv Španjolske u drugom krugu Eura, ali ovakvu utakmicu, kao u četvrtak protiv PSG-a, Igor Karačić, barem kada su golovi u pitanju, još nije odigrao. Barem ne na najvišoj rukometnoj razini na kojoj je već godinama.

Kielce je kod kuće nokautiralo PSG 35-33 u petom kolu Lige prvaka, ali više nego primarno zahvaljujući našem Mostarcu. Utakmicu je završio s 13 golova iz 15 pokušaja, sve iz igre, ali ono što je napravio u zadnjih pet minuta… Parižani su u 55. minuti vodili 31-30 i što onda radi Karačić? Utrpa četiri gola i riješi stvar zajedno s Wolffom (12 obrana).

I ostavlja Poljake na vrhu skupine A zajedno s Flensburgom koji je teško odradio Elverum 37-35, dok je PSG (Hansen 10 golova) ostao na jednoj jedinoj pobjedi u četiri kola. Ni Raulu Alonsu više ne može biti svejedno.

Odličnu je večer imao Ivan Pešić koji je pomogao Meškovu s 11 obrana da i dalje ostavi ranjeni Pick Szeged bez boda. Bjelorusi su dobili 26-24, Mirko Alilović imao je tri obrane.

Ivan Čupić mogao je biti apsolutni junak Vardara protiv Porta, svoj sedmi gol na utakmici protiv Porta zabio je 30 sekundi prije kraja za 25-24, ali Portugalci su u zadnjoj sekundi izborili remi. Gadža i Jotić zabili su po jedan gol, a Ristovski je stao na 18 obrana. Samo za bod dovoljno, prenose 24sata./HMS/

Continue Reading