Connect with us

Sinovi povijesti

DUHOVNA KNJIGA STIGLA NA PANTOVÄŒAK

PISMO PREDSJEDNICE FRA KNEZOVIĆU: Poslao joj je knjigu pape Franje, evo što mu je poručila!

Autor: T. P.tropolje.info

” Lijepo je da se konačno na Pantovčaku čitaju duhovne knjige”, istaknuo je fra Mario Knezović.

U ovoj godini milosrđa fra Mario Knezović odlučio je knjigu pape Franje “Božje je ime milosrđe” poslati predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. Predsjednica je knjigu primila, a potom i odgovorila fra Knezoviću – pismom, o čemu je prije nekoliko dana ovaj osebujan franjevac izvijestio na svojem Facebook profilu.

“Kako se ono na početku postojanja fejsa pisalo “onaj osjećaj” pa napišeš šta. E, sad ću i ja prvi put napisat onaj osjećaj kad ti stigne pismo poštom od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Nije zaboravila zahvaliti na daru knjige “Božje je ime Milosrđe”. Lijepo je da se konačno na Pantovčaku čitaju duhovne knjige. Nadam se da će i kod njih biti održana duhovna obnova jer nije lako bez Božjeg duha djelovati u svijetu “vukova”. Hvala onima koji znaju reći hvala!” napisao je Fra Knezović i priložio statusu predsjedničin zanimljiv odgovor:

12798846_10207447207512836_4848081321383078768_n

Podsjetimo, fra Knezović je nedavno na trodnevnoj duhovnoj obnovi u župnoj crkvi na Kočerinu okupio čak tri tisuće ljudi. Seminar je održao pod tematskim naslovom “Upoznaj sebe, Boga i ljude u snazi milosrđa.”

Continue Reading