https://www.youtube.com/watch?v=niI7sKLZSVY
Izvor: Grand

U dobrom raspoloženju na današnje snimanje „Zvezda Granda“, stigao je Dragan Kojić Keba koji je pre ulaska u studio prokomentarisao kako je lep dan, zatim izdvojio nekoliko minuta za pitanja novinara.

Iako je nekoliko njegovih kolega dalo sud o njegovom žiriranju, nas je zanimalo kako on sebe vidi u toj ulozi i da li je ispratio emitovanje protekle subote.

KEBA FOTO FILIP 4

Keba žiri Zvezda Granda

 Nisam gledao, veruj mi. Ne znam, malo jesam…Neka drugi kažu, neću da pričam o sebi, ne volim. Evo biću još ovu emisiju i biću baš blag naravno prema takmičarima – rekao je Keba.

Kako valja počastiti kolege poslednjeg radnog dana, pitali smo ga da li je doneo tortu.

 Poneo sam, to su specijalne torte– rekao je pokazujući na malu kesu u svojim rukama i dodao:

– Dolazi neko vreme kada se uzme bombonica, tabletica i gotov ručak. Moramo se privikavati. Ako želite da izgledate dobro, morate uvek malo ostati gladni, pri svakom obroku. Što znači, za devojke pogotovo, dobra dijeta za dobru liniju je gladujte puno– objasnio je Kojić.

KEBA FOTO FILIP 15

Keba je juče dao savet svim učesnicima u takmičenju.

-Moj savet je da najmanje vode računa o stajlingu, e tek kad dođu negde pred kraj, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim ja tako ramišljam- rekao je pevač.

https://www.youtube.com/watch?v=niI7sKLZSVY
Izvor: Grand

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!