Connect with us

Vijesti

DJECA BRANITELJA: ‘Mi ćemo 11.04. zaustaviti antiprosvjednike!’

Kao što su naši očevi zaustavili velikosrpsku agresiju na Hrvatsku, tako ćemo i mi zaustaviti sadašnje stanje jer nam je teško gledati naše očeve kako im suze idu na oči kad vide način odnosa prema njima.

“Hrvatski sinovi i hrvatske kćeri” na čelu s predstavnikom Danijelom Pilićem oglasili su se priopćenjem vezano za, po njih, kao djecu hrvatskih heroja, sve nepodnošljiviju situaciju:

“Moramo se obratiti i mi djeca hrvatskih branitelja javnosti i skrenuti pozornost na jučerašnji događaj u kojem je Vojislav Šešelj spalio Hrvatsku Zastavu usred Beograda. Ovo je definitivno dokaz da je Šešelj zreo za ludnicu i psihijatrijsko lječenje. Nakon ovog događaja uz povlačenje hrvatskog veleposlanika iz Beograda, potrebno je granični prijelaz sa Srbijom zatvoriti vojskom i ne dopuštati više ulaske srpskih državljana u Hrvatsku. S obzirom na to da je Milorad Dodik veliki zagovornik velikosrpske ideje potrebno je uvesti nadzor i duž granice sa Republikom Srpskom.

U jeku toga svi mediji i dalje napadaju 100% HRVI i širenje mržnje prema njima preko režimskih medija. Krv koja je pala za Hrvatsku i rane koje nas još bole su samo dokaz politike sadašnje vlade Zorana Milanovića. Naše heroje ispituju kao teroriste po nalogu Ranka Ostojića, Zorana Milanovića, te Predraga Matića. Kao što su naši očevi zaustavili velikosrpsku agresiju na Hrvatsku, tako ćemo i mi zaustaviti sadašnje stanje jer nam je teško gledati naše očeve kako im suze idu na oči kad vide način odnosa prema njima. Zbog njih imamo Hrvatsku i vrijeme je da se mladi Hrvatski Domoljubi odazovu u što većem broju na idućem okupljanju 11.4. u Savskoj 66 i pokažemo našim braniteljima da nikada nećemo dopustiti rušenje Hrvatske.

Ovu situaciju nikada neće razumjeti djeca onih koji su se skrivali po podrumima i pobjegli van Hrvatske. Paljenje zastave i ispitivanje hrvatskih branitelja kao teroriste je kap koja je prelila čašu. 11.4. ćemo zaustaviti one jugokomuniste i četnike iz Pokreta Okupirajmo Hrvatsku, a zatim 2.5. na Trgu bana Josipa Jelačića pokazati Zoranu Milanoviću što mislimo o njemu. Nakon toga više ništa neće biti isto i upozoravamo sve u vodstvu Republike Hrvatske da nas ni slučajno ne stavljaju u isti koš sa HDZ-om jer nama je jedino bitna ljubav prema Hrvatskoj.”

„HRVATSKI SINOVI I HRVATSKE KĆERI“

PREDSTAVNIK: DANIJEL PILIĆ

Continue Reading