Connect with us

Sinovi povijesti

ČOVIĆ: Stolac će se preporoditi, u njega ćemo još više investirati

-Ovaj prelijepi Stolac bit će dio našeg bogatstva koje ćemo prezentirati europskoj obitelji jer ćemo završiti tamo, a svi oni koji misle retrogradno zaustaviti taj proces smjestili su sebe u povijest i tamo će i ostati to sam siguran, izjavio je danas prigodom posjeta Stocu hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HZ BiH dr Dragan Čović.

-Stolac će se, dodao je, preporadoiti u svakom pogledu i u njega ćemo investirati puno više nego do sada i zbog onih koji ne vole ljude, ne vole život i ne vole ovaj prostor.

Čović je kazao kako ga posebno žalosti izostanak reakcije međunarodnih organizacija koje su uredno informirane o svim zbivanjima u Stocu na dan izbora.

– Ovaj prostor že uvijek biti prostor posebne skrbi hrvatske politike u BiH. i bez želje da ikoga povrijedim ovo ću uvijek doživljavati kao hrvatski prostor. Dobro došao je svatko da živi kao prijatelj suživotu, kazao je Čović

Načelnik Stoca sStjepan Bošković kazao je kako ga najviše žalosti to što oni koji su na dan izbora u Stocu izazvali nerede ni jednog trenutka ne osjećaju grižnju savjesti niti potrebu da se ispričaju onima kojima su nanijeli duševnu i tjelesnu bol.

Opširnije u prilogu prvi.tv.

Continue Reading