Connect with us

Nogomet

ČOVIĆ ČESTITAO MODRIĆU: Posebna radost osjeća se i među Hrvatima BiH

Hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je čestitku Luki Modriću povodom zasluženog proglašenja od strane UEFA-e za najboljeg veznog igrača Lige prvaka 2017./2018. i najboljeg nogometaša Europe:

“Poštovani,

čast mi je i zadovoljstvo, kao hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i u svoje osobno ime, uputiti Vam čestitku povodom zasluženog priznanja za najboljeg igrača Europe prema UEFA-i.

Nogomet je oduvijek spajao ljude i širio zajedništvo, donosio veselje i sreću, kako sportašima tako i navijačima. U ovakvim posebnim trenutcima velikog priznanja, ispunjena su srca ponosom ne samo Vama nego i cijeloj naciji. Posebna radost osjeća se i među Hrvatima Bosne i Hercegovine, jer se Vaši počeci u HŠK Zrinjskom, izvrsna igra i posvećenost, i danas posebno pamte.Slikovni rezultat za čović modrić

Hrvatska nije velika zemlja i Hrvati nisu mnogobrojan narod, ali zahvaljujući ovakvim velikim talentima, za Hrvate su u najboljem svijetlu čuli cijela Europa i svijet. Zbog toga Vam jedno veliko hvala.

Čvrsto vjerujem da će Vas ova nagrada potaknuti za nastavak truda i rada, te pridonijeti još većim uspjesima u Vašoj karijeri.

Primite moje iskrene čestitke”, stoji u čestitki koju potpisuje Dragan Čović,Čović i Modrić sa šalom Zrinjskog uz Vatrene u Rusiji

Continue Reading