Connect with us

Nogomet

Ćorluka se oprostio od reprezentacije

Vedran Ćorluka (32) oprostio se od igranja za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Navijače je o tome obavijestio putem Instagrama:

“Dragi navijači hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od hrvatske reprezentacije. Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utamici kroz svih ovih 12 godina. Naravno, bilo je tu i dobrih i onih malo manje dobrih utakmica ali znajte, svaka je bila sa srcem. Hvala i svim mojim suigračima s kojima sam proveo sve ove nezaboravne godine, hvala vam što ste mi bili obitelj, nekada mlađi brat a nekada stariji, hvala vam što ste me naučili sto znaci zajedništvo i gdje nas ono može dovesti…do finala SP.

Bit cu vaš najvatreniji navijač i ne sumnjam da ćemo se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta. Hvala svim trenerima: Slavenu, Igoru, Niki, Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što ste pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i naljepši dres. I za kraj, još jedno veliko hvala svima koje sam susreo na ovom putu. no došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog koji čeka da se i njegovi snovi ostvare. Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu, voli vas Čarli.

Ćorluka je za seniorsku reprezentaciju Hrvatske debitirao 16. kolovoza 2006. protiv Italije u Livornu. 20-godišnji branič ušao je u drugom dijelu utakmice koju je odigrao gotovo na dan kada će se 12 godina kasnije oprostiti od reprezentacije, piše Index.hr.

Slaven Bilić, novi izbornik A nacionalne momčadi, koji je do tada vodio mladu selekciju, sa sobom je u izabranu vrstu povukao igrače koji će sljedeće desetljeće biti kičma reprezentacije.

Uz Luku Modrića i Eduarda da Silvu, među njima je bio i Vedran Ćorluka. Za Hrvatsku je debitirao 16. kolovoza 2006

Continue Reading