Connect with us

Scena

BRANITELJI IZ SAVSKE 66:

KLEMM: ‘Ako se dokaže da je Crnoja prekršio zakon, branitelji okupljeni u Savskoj tražit će njegovu ostavku’

“Hrvatski branitelji nisu bili u sukobu sa graÄ‘anima srpske nacionalnosti, nego sa miÅ¡ljenjima Milanovića i Josipovića koji su htjeli na sve način obezvrijediti Domovinski rat i hrvatske branitelje” rekao je Klemm.

Josip Klemm je na konefenciji za medije u Savskoj 66 rekao da neće prekinuti prosvjed sve dok se ne riješe neki problemi branitelja koji se mogu riješiti u kratkom roku.

“Mi smo ovdje zbog prava branitelja koje nisu ostvarili. Dok god ne vidimo da se kratkoročni problemi ne riješe, sigurno će Savska ostati i dalje” rekao je Josip Klem te je prokomentirao i traženje smjene ministra branitelja Mije Crnoje.

“Ako se dokaže da je Crnoja prekršio zakon, vjerujte da će sam otići. Ako u tom slučaju ne podnese ostavku, sigurno je da će branitelji ovdje okupljeni tražiti njegovu ostavku” dodao je Klemm.

“Hrvatski branitelji nisu bili u sukobu sa građanima srpske nacionalnosti”

“Branitelji se jasno ograđuju od svih poklika koji aludiraju na zločne iz Drugog svjetskog rata. Na zadnji prosvjed koji je bio za slobodu medija, mi nismo išli da bi vrijeđali, nego da bi dali potporu vama novinarima. Hrvatski branitelji su odlazili do tih ljudi i govorili im da to ne govore. Takvi usklici ne mogu baciti sjenu na ono što želimo dobro” komentirao je Klemm vikanje “Za dom, spremni” na prosvjedu potpore za Z1 televiziju. Naglasio je i da prosvjednici nisu protiv građana srpske nacionalnosti i kritizirao bivšeg predsjednika i premijera.

“Hrvatski branitelji nisu bili u sukobu sa građanima srpske nacionalnosti, nego sa mišljenjima Milanovića i Josipovića koji su htjeli na sve način obezvrijediti Domovinski rat i hrvatske branitelje” zaključio je Klemm.

Continue Reading