Connect with us

Ostali sportovi

Bomba uoči Wimbledona: Goran Ivanišević novi je trener Novaka Đokovića!

Dan uoči početka Wimbledona teniskim svijetom odjeknula je trenerska bomba! Goran Ivanišević novi je član trenerskog tima srpskog tenisača Novaka Đokovića!


Nakon što je trenirao Marina Čilića, Tomaša Berdycha i Miloša Raonića, naš proslavljeni tenisač pronašao je novi angažman i ušao u tim najboljeg svjetskog tenisača. Za sada nisu poznati svi detalji, niti hoće li Goran biti u njegovom stožeru samo za travnatu sezonu (ili dulje), ali Ivanišević i Đoković su započeli međusobnu suradnju.

O suradnji dva teniska asa špekuliralo se već neko vrijeme, a društvenim mrežama krenule su kružiti zajedničke slike koje su potvrdile nagađanja! Goran Ivanišević proteklih je dana sudjelovao na veteranskom turniru u Švedskoj (Svaneholm Open) odakle se danas preko Kopenhagena zaputio u London.

Hrvat i Srbin odradili su tijekom današnjeg dana prvi zajednički trening, sve pod budnim okom dugogodišnjeg trenera Novaka Đokovića, Slovaka Mariana Vajde.

Njihova suradnja počinje u All England Clubu, ali informacije koje su odmah počele kolati kažu da neće tamo i završiti, nego da bi trebala biti dugoročna.

Novinarka Charlotte Gabas,objavila je danas na svom Twitter profilu fotografije na kojima se vidi kako Goran Ivanišević i Novak Đoković zajedno treniraju u All England Clubu.

Charlotte Gabas@Chagabs

Goran Ivanisevic aux côtés de Djokovic ? (C’est le monsieur en blanc à côté de Marian Vajda)

Broj osoba koje o tome govore: 15

Od Gorana i Novaka o tome zasad (još) nema potvrde, jer je dogovor pao neposredno uoči Wimbledona, ali Đoković će tu temu sigurno pretresti s novinarima nakon što u ponedjeljak protiv Philippa Kohlschreibera otvori obranu naslova.

Ivanišević je proteklih dana nastupao na Svaneholm Openu u Švedskoj, ekshibiciji koja se igra u sklopu Champions Toura, a onda u nedjelju odletio prema Londonu i s Đokovićem odradio prvi trening.

Đokovićev stožer i dalje vodi 54-godišnji Slovak Marián Vajda, potpisnik svih 15 njegovih Grand Slamova, koji je također bio na treningu. Fotografije pojačanog „Nole teama“ ekspresno su se u nedjelju poslijepodne širile Twitterom.

Megy M./Foto:pxll

Continue Reading