Connect with us

Glazba

Antonela Doko predstavlja Hrvatsku na festivalu Baltic Song Contest

Riječanka Antonela Doko predstavljat će Hrvatsku na festivalu Baltic Song Contest koji će se održati 22. i 23. srpnja u švedskom gradu Karlshamnu! Na festivalu sudjeluje deset mladih izvođača iz osam europskih država: Švedske, Estonije, Poljske, Norveške, Latvije, Moldavije, Rumunjske i Španjolske.

U najavi natjecanja, organizatori su na ovaj način predstavili Antonelu, najmlaÄ‘u sudionicu festivala:”Impresionirala je publiku u Hrvatskoj u travnju 2014. godine s duetom “Voli me” koji je izvela s Dinom Antonićem. Bila je to obrada pjesme jednog od najpopularnijih rock bendova u Hrvatskoj, Prljavog kazaliÅ¡ta. Iste godine, Antonela je objavila svoj prvi singl “Ludi ti” koji je doživio zavidan radijski airplay. Početkom 2016. godine, debitirala je na prestižnom Zagrebačkom festivalu. Pjesma “Onaj dan” provela je čak 29 tjedana na nacionalnoj top listi Top 40, osvojila je prvo mjesto na top listi CMC televizije i top listi Hrvatskih radija. Antonelin debitantski album objavit će Croatia Records.”

Antonela Doko će na festivalu izvesti dvije pjesme, spomenutu “Onaj dan” te novu skladbu “Ta ljubav” koju je za nju napisao njezin autorski tim, Ines Prajo i Arijana KunÅ¡tek i za koju se uskoro očekuje video spot.

U sklopu festivala koncert će održati i Mans Zelmerlöw, švedski pop pjevač koji je pobijedio na Eurosongu 2015. u Beču.

tropolje.info

Continue Reading