Connect with us

Moda

Ana Gavran, lijepa Hercegovka, najbolji hrvatski model 2017. godine

Ana Gavran pobijedila je na hrvatskom izboru za World Top Model i uskoro je očekuje svjetsko natjecanje u Budimpešti.

Ana Gavran (20) rodom iz Ljubuškog, trenutno živi u Makarskoj i studira modni dizajn u Mostaru. Od malena je sanjala da hoda modnim pistama, a u njezinoj obitelji nisu se propuštali izbori ljepote. Uvijek sam gledala Victoria´s Secret Show, svake smo godine svi u obitelji čekali da počne. Maštala sam prošetati tuda…  Ana je najbolji hrvatski model za 2017. Titulu je osvojila na izboru na Korčuli, gdje je osim nje, sudjelovalo još 14 modela iz najboljih hrvatskih agencija.

Robert Šerbec, voditelj projekta WTM Croatia za Anu kaže da je specifična djevojka, najviša od svih, zračila je osobnošću, samouvjerenošću, izuzetna djevojka. Stručani žiri pri odluci gleda način prezentacije odjeće, pozu za slikanje. Nije bitna samo pojava, nego sve zajedno – od klasične mladenačke ljepote do samouvjerenosti, objasnio je žiriranje Robert.

Ana je visoka 180 cm, voli gledati romantične filmove, a kao najveći uzor navodi svoju mamu. Moj najveći atribut je moje srce. I duša. Jer su oči ogledalo duše. Izgled je prolazan, a duša nam ostaje.  Hoće li postati najbolji model na svijetu i osvojiti vrijedan novčani iznos od 200 00 €, Ana će saznati 21. prosinca na izboru u Budimpešti od kojeg očekuje da bude nezaboravan kao i onaj na Korčuli te da pobjedi najbolja.

Continue Reading