Connect with us

Scena

UPOZORILI LASIĆA Odluka RAK-a bila bi štetna za HT Eronet

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić posjetio je HT Eronet  gdje je, s članovima Uprave, razgovarao o trenutnoj situaciji na području telekomunikacija te poslovanju i razvojnim i ostalim planovima ovog poduzeća, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Kazano je kako je telekomunikacijsko tržište u BiH iznimno konkurentno jer na njemu, uz tri dominantna telekom operatera, djeluje još desetak drugih.

Ovo je tržište u potpunosti liberalizirano i otvoreno, stoga iznenađuje najava Regulatorne agencije za komunikacije o smanjenju cijena usluga što bi se posebno negativno odrazilo na poslovanje HT Eroneta kao najmanjeg operatera. Kako ističu u HT Eronetu, takav primjer ne postoji nigdje u okruženju te su pozvali na preispitivanje odluka RAK-a.

Ministar Lasić se složio s članovimaq Uprave HT Eroneta da se, u izravnom kontaktu s RAK-om, predoče svi relevantni podaci i pokazatelji, u slučaju da u Agenciji nisu upoznati s nekima od njih, a sve kako bi se došlo do najprihvatljivijeg rješenja koje bi zadovoljilo i potrebe korisnika i održivi razvoj telekom operatera.

Razgovarano je i o položaju HT Eroneta u odnosu na zajednicu i okruženje te istaknuto kako ovo poduzeće, u skladu sa svojim predznakom društveno odgovornog, nastoji, u svakom trenutku, osluškivati puls zajednice i raditi najbolje u njezinu interesu. Svojim će korisnicima HT Eronet i ubuduće nastojati pružiti najbolju uslugu, s osobitim naglaskom na podizanje kvalitete, a sve radi povećanja obima usluge i zadovoljstva klijenata koji su HT Eronetu na prvome mjestu.  Najavljeni su, također, snažna tehnološka transformacija i ulaganja u pristupnu mrežu.

Ministar Lasić iskazao je potporu HT Eronetu kao jednome od najvažnijih strateških poduzeća na ovim prostorima, ne samo na području telekomunikacija, već i u širem kontekstu, te obećao potporu svim nastojanjima koja će u konačnici voditi prosperitetu, boljem poslovanju i pozitivnim rezultatima kao važnome zalogu za budućnost telekom sektora. tropolje.info

Continue Reading