Connect with us

Kultura

Travnik… najava kulturno povijesne manifestacije..Svadbeni običaji u Lašvanskoj dolini…

Vjerujem kako vrlo malo poznajemo običaje izvan svoga Zavičaja, a neki mladi danas  trebaju naučiti i običaje svoga Zavičaja. Upravo zbog toga je ovaj kulturno povijesni događaj u Travniku od značaja za Srednju Bosnu i cijelu Domovinu. Ovakav događaj zaslužuje svu moguću promociju a organizira ga Travnik i Lašvanska dolina. Hvala organizatorima a i promotorima. Najbolji način zahvale je doći u što većem broju i vidjeti blago narodnih običaja kod Hrvata Središnje Bosne.

HKC Nova Bila – Hrvatski kulturni centar Nova Bila

 

Travnik… najava kulturno povijesne manifestacije..Svadbeni običaji u Lašvanskoj dolini..u Srijedu 28.rujna Nova Bila 17,30 h

 

Taj dan  su na okupu sve strukture vlasti, kulture, gospodarstva i obrazovanja. Naravno u Izbornoj godini se ne propušta prigoda za kandidate i kandidatkinje na listama Hrvatskog narodnog Sabora i zajedništva koje uključuje različitost u hrvatskog političkog korpusa u BiH. Mi kao braniteljski portal i  glas Prvih zapovjednika i dragovoljaca smo posebno sretni i podršku dajemo našem Jasterbu  ratnom zapovjedniku Treće brigade HVO-a “Jastrebovi” generalu Iliji Nakiću  a i svim hrvatskim kandidatima i kandidatkinjama na listama od Županije do Države.

Autor Objave Mladen Ljubić-Vajta

Continue Reading