Connect with us

Kultura

Tončica Čeljuska o molitvi i najvećoj radosti: ‘Vrate me na ljudske postavke’

VL
Autor

R.I.

02.04.2024.
u 10:10

Urednica i voditeljica emisije ‘U svom filmu‘, popularna Tončica Čeljuska, komentirala je zašto ona više nije Tončica Čeljuska koja je nekad bila, kako u životu, tako i u poslu. Danas se, kaže, lakše nosi sa stresnim situacijama, a kada se u njima nađe, najviše joj pomaže molitva.

“Čovjek radi ono što misli da je u danom trenutku pametno i korisno, funkcionira sukladno iskustvu i karakteru, ali naravno kroz život se mijenja. Ona koja sam nekad bila danas više nisam. I u životu i u poslu. Neke stvari danas me manje stresiraju, imam više iskustva i ne primam toliko srcu mišljenja drugih. To dolazi s godinama. Moj odnos prema poslu uvijek je bio štreberski, ne volim površnost, takva sam i nekad i sad”, rekla je Čeljuska.

Iako ju je teško izbaciti iz takta, otkrila je kako joj živce ‘testiraju’ oni u njenoj najbližoj okolini. “Zaista sam dosta sabrana, teško me izbaciti iz takta, no postoje ljudi, i to u mojoj bližoj okolini, koji mi ipak povremeno testiraju živce. Ali i to shvaćam kao životni zadatak. Poslani su mi u život da bih se usavršila u razumijevanju i toleriranju drugačijih od sebe”, rekla je.

Iako o svom privatnom životu ne voli govoriti, otkrila je kako joj najveću radost pričinjavaju unuka i unuk. “Moja unuka i unuk su predivni, a najveća radost, najbolja terapija i odmor je biti s njima nekoliko dana. Vrate me na one najbolje ljudske postavke i pokažu mi što je doista važno i koliko je život zapravo sam po sebi velik blagoslov”, zaključila je Tončica Čeljuska.

Continue Reading