Connect with us

Kultura

Tjedni komentar…..Predsjednik Vlade ZHŽ će biti kandidat kojeg predloži Predsjednik HDZ Široki Brijeg Miro Kraljević.

Prošla su vremena  lažnih heroja, kučibaba i rekao ovaj, kazao onaj.  Jasno smo kazali kako branitelji ne sudjeluju u kadroviranju, ali poštujemo Odluke institucija i volje naroda. Predsjednik HDZ Široki Brijeg i gradonačelnik Širokog Brijega  Miro Kraljević ima mandat predlagatelja i donositelja odluka  u ime nas  branitelja i istinskih sinova Širokog Brijega, naravno uz suglasnost Predsjedništva  HDZ-a Širokog Brijega. Nije nam poznato o kome se radi ali legalitet i legitimitet ima predloženi kandidat, obnašati dužnost Predsjednika Vlade ZHŽ-a i tu se stavlja točka.
Demokracija se prezentira u podršci Odluke GO HDZ Široki Brijeg a na prijedlog Predsjednika GO HDZ Široki Brijeg. Naravno, često su se pojavljivali neki koji su mislili kako su iznad institucija, koji su mislili kako samo oni imaju pravo predlaganja i odlučivanja. Ali narod je nepobjediv ma tko bio na suprotnoj strani

 

Stoga na kraju pozivamo sve a posebno branitelje i članove Predsjedništva GO HDZ Široki Brijeg na poštivanje institucije i prijedloga  Predsjednika GO HDZ Široki Brijeg.
Čestitke izabranom kandidatu od Prvih dragovoljaca i javna potpora legalitetu i legitimitetu demokratskih procesa.
Tjedni komentar… “Bravo gradonačelniče Kraljeviću i predsjedniče Glavnog vijeća Topiću” | MM Portal
Autor objave  M LJ Vajta

Continue Reading