Connect with us

Kultura

Tjedni komentar…. Čestitke Predsjednici Federacije Bosne i Hercegovine gospođi Lidiji Bradara…

Nemoguće je u jednom komentaru sažeti  i vjerodostojno predstaviti  sveukupne zadaće, odgovornosti  i izazove nositelja izvršne vlasti  koji su koncentrirani u jednu poziciju Predsjednice /ka Federacije Bosne i Hercegovine. Upravo zbog nevidljivosti  često prođe ispod radara medijske javnosti  složenost i specifičnost  aktualnog stanja danas, kao i aktivnost, kvaliteta  rada, ono što je dobro i što treba istaknuti kao takvo.
Osvrnimo se na rad Predsjednice Federacije, gospođe Bradara  gdje se u samom početku prepoznala profesionalnost, nova snaga i  svježina. Pohvala  za  timski rad i komunikaciju, brzo, učinkovito, jasno i konkretno.
Kratki susret u kapelici vojarne “Stanislav Baja Kraljević” prigodom  obilježavanja 31. obljetnice je oslikao  upravo sve navedeno, zaželio sam u svoje ime i u ime našeg Tima Predsjednici Bradara  uspješan rad, te mnogo strpljenja i razumijevanja, jer živimo zaista u  složenom  i zahtjevnom razdoblju.

 

 Poznato je kako pozicija Predsjednice Federacije zahtjeva i mnogo terenskog rada, a to potvrđuju i izvješća o posjetama i događajima iz Ureda Predsjednice Federacije, kao primjer ovaj divan susret u Travniku, od naše Hrvatske bolnice Dr fra Mato Nikolić, te Bolnice za plućne bolesti i tuberkulozu koje su za vrijeme pandemije odradile herojski posao do Općinskog suda u Travniku koji predvodi projekt online registracije gospodarskih subjekata kao i susret sa fra Marinkom Didakom u župi Uznesenja BDM Dolac.
Svako dobro Predsjednice, samo naprijed..
Širokobriješki branitelj napadnut u ispostavi Porezne u Širokom Brijegu – “Što ti hoćeš?“, “Gdje si ti bio u ratu?“ « OTPOR.Media
autor objave: Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading