Connect with us

Ljubav

SNIJEG I VJETAR IZAZAVALI KAOS

Zbog snijega zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru:

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a od 16 sati zbog zimskih uvjeta na dionici Bosiljevo 2-Otočac promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama. Zbog okretanja autobusa kod južnog ulaza u tunel Brinje, na autocesti A1, u smjeru Dubrovnika vozi se otežano i usporeno.

Zbog snijega zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru:

– dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Bosiljeva (kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama isključuju se iz prometa na čvoru Kikovica, odnosno na odmorištu Vukova Gorica) te

– DC3 Zdihovo-Rijeka

– DC42 Stubica-čvor Vrbovsko-Ljubošina

– DC203 GP Brod na Kupi-Delnice

– DC501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja-Križišće-Šmrika

U Lici:

– C1 na dionici Zagorje-Grabovac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj

– C23 Josipdol-Kapela-Žuta Lokva-Senj

– C25 Korenica-Lički Osik-Gospić-Karlobag

– DC42 Ljubošina-čvor Ogulin-Poljanak-Selište Drežničko

– DC52 Špilnik-Korenica

– DC218 GP Užljebić-Dobroselo-Mazin

– DC429 Selište Drežničko-Prijeboj

– ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac

– ŽC5203 Dobroselo-Brotnja

Zbog orkanskih udara vjetra dionica Jadranske magistrale (DC8) od Senja do Svete Marije Magdalene zatvorena je za sav promet.

Zbog olujnog vjetra na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, na riječkoj obilaznici između čvorova Orehovica i Škurinje, te na dionici Jadranske magistrale (DC 8) između Novog Vinodolskog i Senja, promet je dopušten samo osobnim vozilima.

Zabrana zbog vjetra za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom) na:

Krčkom mostu

Jadranskoj magistrali (DC8) od Bakra do Novog Vinodolskog te na dionici autoceste A7 između čvorova Draga i Šmrika, informacija je iz HAK-a. bpz.ba

Continue Reading