Connect with us

Kultura

SKUPLJANJE GLASOVA PRED PARLAMENTARNE IZBORE

PREDIZBORNI VJERNICI I LICEMJERI? Bandić, Kosor, Kolinda… (vrlo dobro znaju gdje se dobivaju glasovi)

Autor: B.Biško 

U zadnje vrijeme naši političari su se sve više počeli pojavljivati u prvim redovima u crkvama, među vjerničkim pukom kojeg u Hrvatskoj ima oko 90 posto, zašto sad odjednom to rade?

Kako se bliži vrijeme parlamentarnih izbora u Hrvatskoj koji će našim političarima i uhljebima osigurati nove četiri godine egzistencije, tako se svi oni sve više “guraju” u crkve ne bi li tako sebi “kupili” naklonost hrvatskih birača. Računica im je dobra, pošto je u Hrvatskoj oko 90 posto vjernika kršćana, da im je uzeti samo par posto od tog kolača, uživali bi na našoj grbači još nekoliko godina.

Tako su se na obilježavanju Dana hrvatskih mučenika u Udbini među hodočasnicima pojavili i predizborni vjernici, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Darinko Kosor, koji se u zadnje vrijeme sve češće pojavljuje u crkvama. Kosora smo na proslavi Oluje u Kninu mogli vidjeti čak i u prvoj klupi. Premda je čovjek koji ne parkticira vjeru, vjerojatno nije vjernik, drago nam je da prisustuje Svetim misama. No, Kosor to ne radi zbog svoje vjere i uvjerenja nego zbog skorašnjih izbora. Isto tako i Milan Bandić koji se jako često poziva na na Boga, možda zaista i vjeruje, ali po svojim postupcima više ispada licemjer nego iskreni vjernik. Jer ne može se služiti dvojici gospodara. Podsjetimo, za Bandića smo već pisali kako posjećuje jednog alternativnog iscjelitelja, kojemu je čak i dao termin za susret u Areni. Naravno taj kavi iscjelitelj nije u skladu s katoličkom vjerom niti s Isusom koga susreću u Crkvama. On je u službi one druge strane protiv koje se upravo naš Bog i bori.

http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/bandic-umjesto-isusa-odabrao-doktora-energetske-medicine-807585

Da se vratimo na naše “skupljače” glasova, odnosno političare koji žele vladati ovom zemljom. Iskreno, svi ljudi u Lijepoj našoj bi htjeli da su naši političari iskreni vjernici, jer to bi bila garancija naše bolje budućnosti. Ali nekako se ne možemo oteti dojmu kako su njihovi posjeti Crkvama počeli upravo u predizbornoj godini.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/hrvatska-politicka-elita-u-rukama-raznih-astrologinja-vracara-vjestica-kolinda-milanovic-karamarko-video-818626

O predsjednici republike Kolindi Grabar Kitarović smo već pisali kako je u predizbornoj noći svom izbornom timu, pred kamerama, brojala binarne godine (link ovdje). Nju se povezivalo s poznatom astrologinjom koja je izjavila kako je Kolindi napravila njenu astrološku kartu. O njenom članstvu u masonskoj organizaciji ne trebamo niti spominjati.

Cilj ovog članka nije osuđivati te ljude i tjerati ih iz crkava. Želim samo ukazati kako je opasno i licemjerno varati vlastiti narod na taj način. Osobno obraćenje i promjena vlastitog života je pokazatelj je li netko vjernik ili licemjer. Dokle god svojim životom pokazuju kako će učiniti sve za vlastiti probitak, pa čak i sklapati pakt i s “drugom” stranom, njihovo pojavljivanje među vjerničkim pukom je laž i obmana kojom se kupuju glasovi.

Uspjeh Blanke Vlašić na atletskom Svjetskom prvenstvu u Pekingu i njezino priznanje Bogu može biti primjer ovim političarima. Ona zna kome se u potpunosti predala i tko je vodi u njezinu poslu.

“Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskršćima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću. Ti naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.”

Continue Reading