Connect with us

Sinovi povijesti

ŠIROKI BRIJEG: Gradonačelnik potpisao ugovore s 25 dobitnika stipendija

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i pomoćnik gradonačelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Dalibor Markić priredili su prijem za dobitnike stipendija za akademsku 2017./2018. godinu.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević potpisao je ugovore s 25 dobitnika stipendija za akademsku 2017./2018. godinu.

Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000 KM. S ovih 25 stipendija i iz prethodnih godina 40 stipendija studenata koji su redovito upisali tekuću akademsku godinu, Grad Široki Brijeg ove akademske godine ukupno stipendira 65 studenata.

“Zadovoljstvo mi je što već nekoliko godina nemamo pritužbi na rad komisije za odabir dobitnika stipendija, a to je znak kako to dosta uspješno radimo. Pokušavamo pomoći koliko toliko, a na vama je da studirate i završite. Čestitam vam na dobivenoj stipendiji i želim vam puno uspjeha”, rekao je gradonačelnik Kraljević prigodom potpisivanja ugovora s dobitnicima stipendija.

U ime Gradskog vijeća stipendistima je čestitao i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić. Između ostalog, Topić je svima prisutnima poručio kako su svojim učenjem zaslužili dobiti stipendije uz želju da budu aktivni kako bi ostvarili svoje ciljeve i očekivanja.

Stipendiju za 2017./2018. dobili su: Andrea Zelenika, Ivana Lovrić, Anđela Kožul, Martina Lasić, Tina Galić, Ivan Ćubela, Katarina Lovrić, Josip Ćavar, Nada Zovko, Ivan Matijević, Marina Grbešić, Katarina Ćavar, Ivana Marić, Marija Ivanković, Ljubica Ćeškić, Katarina Viktorija Mabić, Kristina Vukoja, Jure Suton, Martina Sopta, Mateja Grubešić, Pero Petar Ćavar, Kristiana Čuljak, Tomislav Jelić, Ante Ćavar i Jelena Ćavar, priopćeno je iz Uprave Grada Široki Brijeg./

Continue Reading