Connect with us

BiH u EU

RAZVOJ I O(P)STANAK Predstavljen predizborni program HDZ-a BiH

Predstavljanje programa “Razvoj i o(p)stanak” Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH i stranaka Hrvatskog narodnog sabora (HNS) održano je danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

RAZVOJ I O(P)STANAK Predstavljen predizborni program HDZ-a BiH

Uime organizatora programa, Političke akademije HDZ-a BiH i Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH, prisutne je pozdravila ravnateljica Akademije Lidija Bradara, među kojima su bili predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović te predsjednica Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto.

Bradara je kazala kako će se tijekom današnjeg skupa predstaviti dva važna politička stranačka i koalicijska dokumenta izbornog programa HDZ-a BiH i HNS-a, kao i Kodeksa ponašanja u izbornim kampanjama za predstojeće izbore.

Bradara je ukratko predstavila ključne odredbe Kodeksa, nakon čega je govorila o programu “Razvoj i o(p)stanak” koji čini sedam ključnih točaka, i to gospodarski rast i razvoj, zatim demografska obnova, obitelj i mladi, hrvatski branitelji, pravne i sigurnosne politike, obrazovanje, znanost, kultura, sport i mediji, zdravstvo i socijalna sigurnost te ubrzanje EU i NATO puta.

HDZ BiH i sedam stranke HNS-a na predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini, koji će se održati 7. listopada 2018. godine, ulaze sa sloganom “Zajedništvo” i programom “Razvoj i o(p)stanak”

Continue Reading