Connect with us

Kultura

Predsjednik Čović u Mostaru održao radni sastanak s EUSR Johannom Sattlerom

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović sastao se danas u Domu HDZ-a BiH sa Šefom Izaslanstva Europske unije u BiH i posebnim predstavnikom Europske unije u BiH, Johannom Sattlerom.

Na današnjem sastanku razgovaralo se o ključnim temama vezanim za daljnji napredak Bosne i Hercegovine na putu europskih integracija, jačanju demokratskih institucija te unaprijeđenju političke stabilnosti i ekonomskog prosperiteta u Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Čović tom je prilikom istaknuo važnost suradnje s institucijama Europske Unije u ostvarivanju reformi koje su od vitalnog značaja za budućnost Bosne i Hercegovine, osobito naglašavajući Izborni zakon BiH.

Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice BiH na svim razinama vlasti nastavit će predano raditi na tom cilju – istaknuo je.

Izražena je punu podrške u provedbi reformi i dugoročnoj stabilizaciji unutarnjeg političkog dijaloga te je istaknuta važnost kontinuirane suradnje i stabilnosti svih razina vlasti za ostvarenje nužnog napretka.

Continue Reading