Connect with us

Uncategorized

Predsjednik Čović posjetio Večernji list u Mostaru

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović, posjetio Večernji list u Mostaru. Tijekom posjeta održan je radni sastanak sa Jozom Pavkovićem, direktorom i glavnim urednikom Večernjeg lista u Bosni i Hercegovini.

U susretu s direktorom i glavnim urednikom gospodinom Jozom Pavkovićem, predsjednik dr. Čović izrazio je svoju posvećenost otvorenom dijalogu s medijima kao ključnim partnerima u informiranju javnosti. Razgovaralo se o daljnjim koracima kako bi se u budućnosti dodatno poboljšala komunikacija i suradnja između političkih predstavnika i medija. Tijekom susreta razmijenjene su teme i stavovi o iskustvima i izazovima s kojima se susreću mediji u Bosni i Hercegovini. Također, razgovaralo se o važnosti kvalitete novinarskog izvještavanja i davanja relevantnih informacija, te o promicanju demokratskih vrijednosti u Bosni i Hercegovini.

Na samom kraju, predsjednik dr. Čović izrazio je važnost ali i zahvalnost na promicanju etičkog novinarstva, te očuvanju integriteta medija gospodinu Pavkoviću i cijelom timu Večernjeg lista.

Continue Reading