Connect with us

Scena

Od modne ikone do skromne djevojke

 

 

                                                                                            

Fox Marić :Od modne ikone do skromne djevojke

Od izlaska članka na našem portalu izazvala si razne i prije svea burne reakcije.Kako gledaš na negativne komentare

Ne vrijedjam se na takve komentare,iskreno. Svako ima pravo na svoje misljenje i svako ima pravo da da komentar.E,sad,da li to misljenje zanima onog kome je upuceno,to je druga prica. U danasnje vrjeme,svako aktivan na drustvenim mrezama daje ljudima pravo da ga komentarisu tako da nema ljutnje. Uvijek gledam ko je rekao a ne sta je receno. Ako postoje dobri komentari moraju da postoje i losi komentari,sto je jako dobro i znaci da izazivam paznju !
Šta je ono što najviše zamjere?
Zamjere mi to sto imam svoj stav o svemu,sto na svaku temu imam sta da kazem i sto sam bolno iskrena. Danas ljudi ne prihvataju istinu,svi zele da im se upakuje u sjajni papir.
 Kada smo objavili članak, nama su odmah dolazili upiti odakle joj markirane krpice u njenom gradu, ko finansira? Tvoj odgovor na takva pitanja?
Pa,iskreno ja imam i jeftinu garderobu.Nemoj te da dopustite da vas instagram zavarava (smjeh).
Tip top skockana, definitivno se izdvajaš iz mase.Kako sada to izgleda kada takva,još u markiranim krpicama prođeš gradom ili se negdje pojaviš?
Iskreno, ne primjecujem poglede dok mi neko od drustva ne skrene paznju. Nikada nisam patila za tim da se neko okrece zamnom ili da budem pojava ! Ja imam svoj stil i ulazem u to. A i kratkovidna sam,slabo vidim tako da na to pitanje vam bas ne mogu odgovoriti (smjeh
 Imaš li u svom garderoberu jeftine stvari?
Naravnooo.Imam od preskupih do krpica koje kostaju po 10 evra. Dobar stil i dobar ukus nemaju cjenu. Neko se moze obuci i za 50 evra i izgledace kao sa modne piste, a neko i sa 5 hiljada evra garderobe na sebi izgleda kao budala jer nema harizmu,stav i ne zna to da nosi.                                                                                                                        Koliko pari cipela/štikli imaš
 Tesko pitanje. Odavno vise ne brojim.
 Prija li ti poređenje sa Karleušom,čini se kako vrlo rado nosiš stvari i identično se oblačiš poput nje?
Mene niko ne poredi sa Karleusom,samo ste vi mediji mene usporedili sa njom. Nikako ne mozemo da se poredimo,krenuvsi od visine,gradje itd. Ona je skoro 2 metra visoka,a ja 158cm. Da dalje ne idem. Ona je,ipak,zena sa besprijekornim stilom, a ja samo obicna djevojka koja voli modu.
 Stižu li ti nepristojne ponude, ima li među njima poznatijih likova?Šta nude, kakva su iskustva?
Pokusaja ima,naravno,ali brzo odustanu. Zbog onih zena koje se same nude,mi normalne smo mirne.
 I za kraj,koji savjet imas da das zenama koje vole i prate modu?
Da budu autenticne i da uvjek budu drugacije od svih, da imaju svoj stil i da nikada ne budu necija kopija. Jako bitno, da ne bacaju pare na krpe,tasnice i cipele,jer na kraju nece imati nista osim punih ormara (smjeh )

Continue Reading