Connect with us

Moda

Ma Chérie torbice Marijane Dukić privukle pozornost posebne gošće “Fashion Arene Mostar 2017.”

Novom kolekcijom torbica na drugome izdanju modnog događaja Fashion Arena Mostar 2017. vrlo uspješno predstavila se i duvanjska modna dizajnerica Marijana Dukić.Ma Chérie torbice Marijane Dukić privukle pozornost posebne gošće "Fashion Arene Mostar 2017."

Posebna gošća ovoga događaja bila je Alka Vuica, a kako doznajemo njezinu pozornost najviše je privukla revija Ma Chérie torbica Marijane Dukić iz Tomislavgrada. Riječ je o torbicama koje su izrađene od prirodne kože, a Alka je iz te kolekcije za sebe odrabrala dvije.

Sudjelovanje i na ovoj reviji za mene predstavlja veliki uspjeh i poticaj za daljnji napredak. OduÅ¡evljena sam organizacijom samoga dogaÄ‘aja – sve je bilo na razini svjetskih modnih dogaÄ‘aja. Lijepo je vidjeti da moja revija privukla veliku pozornost, ne samo Mostarki već i posebne gošće koja je nakon revije zatražila i da se osobno upoznamo, kaže Marijana za Tomislavcity.

Vjerujemo da će ova naša modna dizajnica i dalje uspješno nastaviti osvajati modni svijet Ma Chérie torbicama.
Ovomu pridodajmo da je revija održana u kogresnoj dvorani zgrade Vlade FBiH u Mostaru gdje su redstavljene aktualne kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije, svjetskih modnih brendova, te mladih dizajnerskih snaga.

Continue Reading