Connect with us

Kultura

Ivana Pelesić “86.400”

⚜️86.400⚜️
Zamislite da vam svako jutro kada se probudite, jedna banka stavi na račun tačno 86.400 eura. Šta biste vi napravili s tim poklonom?
Međutim, postoje pravila kojih se morate pridržavati a ona glase:
Prvo pravilo glasi:
* Sve što niste uspeli potrošiti tokom dana uzima vam se uveče! Ne smete varati, niti prebaciti novac na neki drugi račun. Možete da Imate ga potrošiti isključivo tokom tog istog dana ali ne zaboravite da svako jutro kad otvorite oči banka vam otvara novi račun od novih 86.400 eura za taj dan i tako svaki dan.
Drugo pravilo je:
* Banka može prekinuti tu ‘Igru’ bez ikakvog upozorenja! U bilo kom trenutku može vas obavestiti da je sve gotovo i da se račun definitivno zatvara.
Nesumnjivo je da ćete svi, dobijeni novac trošiti na zabavu i kupovinu poklona onima koje volite. Trudićete se da vam svaki euro donese sreću i zadovoljstvo.
Pa gde ima takva banka?
Tu čudesnu banku imamo svi mi na našem raspolaganju. To je VREME!
Svako jutro kad se probudimo, naša životna banka nam otvara kredit od 86.400 sekundi života za taj dan do spavanja. Sve što nismo proživeli toga dana – izgubljeno je.
Juče je zauvek prošlo!
I svako sledeće jutro ta magija se ponavlja. Zato nemojmo zaboraviti nezaobilazno pravilo da banka može zatvoriti naš račun svakog minuta, bez upozorenja. U bilo kom trenutku naš život može stati!
Izaberite dovoljno sekundi svakog dana da radite na sebi! Jer kao sa početka priče banka, zvana život, može ukinuti sekunde ili ih jednostavno možete protraćiti na ono što nije u skladu sa vama!
Investirajte ih pametno! Jedna od moćne investicije je svakako program 21 dan lične transformacije koji možete pogledati na linku https://365lifecoaching.rs/specijalizovani-programi/life-and-quality/high-performance-life-designe/
Šaljem vam 86.400 zagrljaja & poljubaca 🤗💋
Ivana Pelesić “KREIRAJ ŽIVOT PO SVOJOJ MERI…………..Rođendan…… – tropolje.info

Continue Reading